Nytt hos Sheltievik :)

2. aug, 2016

Ja, da var kvalpetida over for denne gong her i Sheltievik! Det har vore kjekt og spennande å følge desse små gjennom dei første vekene og månadane i livet. No er det tid for at dei nye eigarane overtar "stafettpinnen", så da må vi berre ynskje lukke til vidare! Pass godt på ledninger og skolisser, og hald gjerne hovudenden oppover når dei blir løfta og bært på, så går det nok nesten knirkefritt! Og gløymt blir dei ikkje, vi vil gjerne følge med korleis det går :-)

 

Ellers nyt vi sommaren til trass for at vi ikkje berre har godt vær her på Vestlandet. Med (for det meste) snøfrie fjell er det mange gode turmuligheter i området, og vi treng absolutt ikkje over 20 grader og sol for å nyte ein dag på fjellet. Bada har vi òg gjort - men nokre ting gjer ein først og fremst for berre å ha gjort det, og ikkje fordi det var spesielt behagelig :-) 

 

God sommar vidare! 

28. jun, 2016

Ja, endelig var det min tur til å være med matmor på tur aleine. Småttingene mine har reist til nye heimar. Eg var litt trist i starten, men har fått masse ekstra kos og snop altså. Og når dei knapt har rukke å kome seg ut av huset, så poppar Nora ut heile 5 søte små. Ja-ja, denne gongen er det ikkje eg som må stå opp om natta for å gi dei mat, men etter kvart som kvalpane veks blir det nok travelt for alle saman her i huset likevel. 

 

Mens Nora er heime og kosar seg som mamma, får eg være med matmor på tur, og nyte å ha oppmerksomheten litt for meg sjølv. Og snakk om flaks - været har vore knallfint òg. Legger ved ein "sjølfi" eg og matmor tok på høgeheia for nokre veker sidan! 

 

- Rita 

19. jun, 2016

Bilder av sheltiekvelpane ligg under Galleri : Nora sine kvelper